Ik heb lang nagedacht of dat ik iets wilde posten over mijn 2018. Het moest het jaar worden waarin Fit with Diabetes Coaching groot zou gaan worden, waarin ik heel veel mensen met diabetes ging helpen met hun levensstijl.

Het laatste is me gelukt, ik heb meer dan 200 mensen met diabetes mogen helpen met hun levensstijl. Iets waar ik enorm trots op ben.

Afgelopen jaar ben ik mijzelf meerdere malen flink voorbij gelopen met als gevolg een semi-overspannen gevoel en heel wat spanning. In mijn lijf, maar ook in mijn relatie met de liefste. De afgelopen maanden heb ik meerdere malen in de week keihard gehuild. De spanning moest eruit.

Natuurlijk was het niet alleen maar negatief. Zo werd ons huis opgeleverd en hebben we in korte tijd een huis modern, minimalistisch en toch gezellig ingericht. 

De tweede editie van de DiabadassRetreat vond plaats, ik ging met vrienden naar Kreta en ik ging met de liefste een weekje naar Griekenland. Een vakantie waarin ik mijn telefoon thuis liet en wat mij liet beseffen dat ik die telefoon soms helemaal niet nodig heb.

2018 is ook het jaar waarin er bij mij PAP3A is geconstateerd. Iets waarvan ik nog steeds niet weet wat ik er mee moet en waarvoor ik in 2019 behandeld word. Het zijn geen kankercellen maar er is ook niet niets aan de hand. 

Metro

Hoe gaaf is het dat ik in 2018 in verschillende media heb mogen staan? Zo ben ik in de Metro krant verschenen, heb ik een bijdrage mogen leveren aan een artikel op RTLNieuws én stond ik in de Diactueel voor professionals.

De tweede helft van 2018 heeft gedraaid om bewustwording. Ik heb een hoop geleerd, ben situaties gaan analyseren en heb keuzes moeten maken. Een van de keuzes is dat ik ben gestopt met de personal coaching. Het vroeg teveel van mijzelf. Een andere keuze is dat ik voorlopig de ontwikkeling van de app heb stopgezet.

De tweede helft van 2018 heeft gedraaid om bewustwording. Ik heb een hoop geleerd, ben situaties gaan analyseren en heb keuzes moeten maken. Een van de keuzes is dat ik ben gestopt met de personal coaching. Het vroeg teveel van mijzelf. Een andere keuze is dat ik voorlopig de ontwikkeling van de app heb stopgezet.

In 2018 ben ik gestart met de FreeStyle Libre en ik stop er ook weer mee in de eerste week van 2019. Hoe handig ik het ook vind om de bloedsuikers te kunnen scannen, ik vertrouw de sensor niet. Het verschil in bloedsuikers is té groot om er goed op te kunnen acteren. In 2019 krijg ik een persoonlijke sensor die mij hopelijk verder gaat brengen.

Ook is mijn fysiek in 2019 toegenomen. In tijden van spanning ga ik eten om mijzelf goed te voelen. Iets wat ik de afgelopen periode teveel heb gedaan. En wt mijn zelfvertrouwen niet ten goede komt. 

2019

Per 2019 stop ik voorlopig met Fit with Diabetes Coaching.  Bloggen blijf ik wel doen en Instagrammen ook, maar mijn focus komt niet meer te liggen op de business. De focus komt te liggen op mijzelf. Ik wil weer de rust en ontspanning terug. Ik mis de leuke,energieke en ontspannen Irene die overal voor in is.

Ik ben dankbaar voor wat ik in 2018 heb mogen meemaken. Het heeft me doen beseffen wat ik wel wil en wat ik niet wil in mijn leven. Ik ben dankbaar voor de mogelijkheden die ik had en voor de media waar ik in heb mogen staan.

Ik kijk uit naar een jaar dat in het teken staa van persoonlijke groei, bewustwording en ontspanning. Een jaar waarin ik vol in mijn kracht ga staan en waarin ik vol energie de dag tegemoet ga. Kom maar op 2019, ik heb zin in je!

Leave a comment